Du visar för närvarande Wasabi Web AB

Wasabi Web AB

  Wasabi Web AB är en webbyrå från Uppsala vars främsta fokusområde ligger inom resultat. Resultat i form av ökade intäkter åt företag via säljande digitala lösningar.

  Byrån har sedan starten 2010 gjort en fantastisk resa från två stycken anställda i en källarlokal, till en fyrdubblad personalstyrka i Gamla Riksbankshusets anrika lokaler i Uppsala.

  En AA-ranking från Soliditet och en tiodubblad omsättning gentemot det första verksamma året 2010 som handelsbolag är kvittot på ett outtröttligt engagemang mot
  tillväxt och utveckling hos det fantastiska teamet på webbyrån.

  Detta styrks av en lång lista nöjda kundreferenser från medelstora såväl som börsnoterade företag som kan alla intyga om en ökning i resultatet efter slutfört arbete.

  Wasabi Webs kundspektrum omfattar företag och varumärken som:

  Telenor Arena, Mobil Park, Länsförsäkringar, Stockholm Västerås Flygplats, Koneo, Motion Display, Kristdemokraterna, WSP Sverige och Svenska Kyrkan.

  ”Wasabi Web vill låta sina kunder koncentrera sig på det de är bäst på; sin egen verksamhet, så kan vi göra det vi är bäst på; att öka deras lönsamhet och resultat på webben. Vi tror på kravställning, kundförståelse och transperens som recept för digital framgång”

  Mvh, Wasabi Web – Den resultatinriktade byrån med hjärta.

  Adress: Kungsängsgatan 17-19
  Postnummer: 753 22
  Ort: Uppsala
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://wasabiweb.se/
  Telefon: 018 700 80 10
  E-post: info@wasabiweb.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 2010