Du visar för närvarande The Amazing Society

The Amazing Society

  Välkommen till framtidens byrå
  The Amazing Society är en Social First-byrå. Människor är reklamtrötta och sociala nätverk har tvingat fram en ny typ av kommunikation. En som människor faktiskt vill konsumera. Varumärken måste klara av att skapa innehåll med tillräckligt kreativ höjd, utformade på ett sätt som får mottagaren att stanna och intressera sig och som genom intelligenta mediaköp placeras på rätt plats vid rätt tidpunkt.

  Vårt namn betyder någonting för oss. Vi strävar efter att skapa ett Amazing Society. För oss och för alla vi når. Därför är vår vision att leda förändringen av vår bransch så att de budskap vi skapar inte skadar utan lyfter mottagaren. Samtidigt som vi skapar fantastiska resultat för våra kunder.
  Vi arbetar med kommunikation som stärker varumärken genom att vi tar ett tydligt socialt ansvar för vår och våra kunders kommunikation och marknadsföring. Vi ska förändra vår bransch. Genom att på riktigt digitalisera marknadsföringen samtidigt som vi stärker världen runt omkring oss med budskapen och idéerna vi skapar.

  Detta kallar vi Social First!

  Adress: St Eriksgatan 63B
  Postnummer: 112 34
  Ort: Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.tas.se
  Telefon: +46 70-797 34 58
  E-post: hello@tas.se
  Antal anställda: 21-50
  Startades år: 2009