Du visar för närvarande Tatchit

Tatchit

  Kreativ och interaktiv webbyrå med fokus på sociala medier och mobil webb.

  Tatchit grundades år 2010 och bygger på några simpla grundidéer, vi förmedlar de nya möjligheterna med mobila enheter och sociala nätverk som marknadsföringskanaler.
  Våra kunder behöver aldrig oroa sig för vad som skall göras eller hur det skall göras, vi lägger pusslet och lämnar den sista biten klar att läggas.
  Dagens mobila enheter, allt från mobiltelefoner till pekplattor ger helt nya möjligheter att skapa briljanta och nyskapande varumärkesupplevelser som fångar rätt individers uppmärksamhet och engagerar till bred konversation.

  Konversation är vad dagens marknadsföring handlar om. Hur kan man förbereda sig och hur kan man ge sina kunder en upplevelse de gärna tar del av? Upplever? Berättar om för sina vänner? Tipsar sina kompisar om? Tatchit har tagit ett hårt grepp om denna nya, spännande fundamentalism. Vi skapar nytänkande, engagerande och motiverande mobila och sociala kampanjer fokuserade på individens intressen och vardag. Vi får dem att känna, oavsett om de skrattar eller gråter.

  Vi utvecklar mobila och sociala applikationer samt lösningar som tilltalar rätt målgrupp på rätt sätt. Hemsidor anpassade och färdiga för dagens marknad med banbrytande teknologi, utvecklade för att snabbt förmedla och engagera rätt målgrupp på rätt ställe, vid rätt tidpunkt.

  Adress: Munkbron 5
  Postnummer: 11128
  Ort: Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://tatchit.se
  Telefon: 0762779940
  E-post: hej@tatchit.se
  Antal anställda: 11-20
  Startades år: 2010