Happy Monday Communication

  Happy Monday är en eventbyrå, eller upplevelsebyrå om man så vill. Eller varför inte en idébyrå? För allt vi gör utmynnar i idéer. Vi tror stenhårt på att förändra attityder och beteenden med interaktion och engagemang.Vi skapar utifrån ett syfte, att få våra kunders målgrupp att engagera sig i varumärket och på så sätt påverka försäljning, awareness, lojalitet eller något annat viktigt som syns på sista raden.

  Vi har skapat upplevelser åt varumärken i 16 år. Med passion och engagemang, mod, insikter och kreativitet har vi skapat försäljning, word of mouth, interaktion & lojalitet och en hel massa uppmärksamhet. Våra idéer har tagit våra kunder till gränsöverskridande sambarbeten, nya insikter och resultat.

  Vad ryms under ett begrepp som varumärkesupplevelser? För oss är varumärken som levererar i sitt möte med kunden vinnare. Genom att skapa en plattform, fysisk eller digital, att beröra och förföra kunden på, kan starka upplevelser skapas. Upplevelser som blir till långsiktiga relationer, lojalitet och merförsäljning i slutändan. För oss innebär det att vi hjälper våra kunder att aktivera roadshows, mässor, konferenser, produktlanseringar och PR-aktiviteter. Bland annat.

  Vi ser oss själva som en mindre byrå, med de fördelar de innebär i form av flexibilitet, snabba beslut och tillgänglighet. Och när situationen kräver det kan vi bli stora. I antal. Tillsammans med våra vänner inom olika discipliner blir vi ett skräddarsytt team för kundens specifika utmaning.

  Adress: Kaptensgatan 3
  Postnummer: 114 57 Stockholm
  Ort: Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://happy-monday.se
  Telefon: 08-6693770
  E-post: hej@happy-monday.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 1999