Du visar för närvarande Bloomy Ideas

Bloomy Ideas

  Bloomy Ideas är en oberoende reklambyrå baserad i Stockholm.

  Byrån grundades av entreprenörer och reklamare med lång erfarenhet från de största byråerna i Sverige. Tanken var och är fortfarande att driva en byrå som den borde se ut idag. För oss innebär det en blandning av mjuka värden, stor strategisk förmåga, kreativitet i världsklass, ett digitalt hjärta, en samtida sociala medier set-up och riktigt bra hantverkskunnande. Allt detta hålls samman (och dras ibland isär ) av en entreprenörsanda som ger oss möjlighet att inte bara göra en kombination av innovation och kommunikation, utan också applicera den mentaliteten på våra kunduppdrag.

  Idag har vi både ett antal stora kunder, globala och lokala, några innovationsprojekt, UX och digitala designprojekt samt ett entreprenörsben där vi utvecklar ett par egna varumärken och initiativ.

  Vår filosofi handlar om att flytta varumärken i tid. Till en snar framtid eller en mer distanserad framtid beroende på typ av verksamhet och de kommersiella möjligheter. Vi gör detta genom att först identifiera själen i varumärket. Då kan vi analysera kultur och konsumenttrenderna att göra varumärket är relevant för människor idag och i morgon.

  Specialistområden:
  Reklam, Digital kommunikation, Varumärkeskommunikation, Innovation

  Adress: Åsögatan 142
  Postnummer: 11624
  Ort: Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.bloomyideas.com
  Telefon: 0707-899680
  E-post: info@bloomyideas.com
  Antal anställda: 11-20
  Startades år: 2015