Du visar för närvarande Aldor Kommunikation

Aldor Kommunikation

  Aldor är en personlig fullservicebyrå som jobbar med kommunikation i alla dess former. Någon kanske skulle kalla det för varumärkesbyggande, och det är det ju, men för oss handlar det mer om att utveckla det fina, det unika, med just er.

  Vi är duktiga på att hitta rätt kommunikationsform för rätt tillfälle. Ibland behövs en heltäckande uppdatering, ett slags Koncept 2.0, en annan gång kanske en kampanj. Eller bara en sådan där grym workshop som får igång tankarna. Oavsett så behövs något som sticker ut, något som fungerar och inspirerar. Och det är just där vi kommer in i bilden. Vi skräddarsyr helt enkelt er nya kostym, men utan att för den sakens skull glömma bort vad ni hade på er innan. Vi värnar om er historia och bakgrund och utvecklar hellre än ändrar.

  Om ni gillar vårt tänk så tycker vi att ni ska kontakta oss för att boka in ett första förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vad vi kan göra för, och med, er. Vår blandning av kommunikatörer, grafiska formgivare, strateger och pedagoger, tillsammans med vårt kontaktnät inom webb, foto och video bäddar för fantastiska samarbeten.

  Dessutom erbjuder vi intensivkurser i Adobes mjukvara, samt i visuell branding, sociala medier och marknadsföringsstrategi. Aktuellt just nu är våra omtyckta Photoshop-kurser i två nivåer:

  https://billetto.se/sv/events/photoshop-nyborjare
  https://billetto.se/sv/events/photoshop-avancerad

  Adress: Völundsgatan 8
  Postnummer: 11321
  Ort: Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.aldorkommunikation.se
  Telefon: 070-552 24 28
  E-post: peter@aldorkommunikation.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 2013