Du visar för närvarande Internetmedia

Internetmedia

  Digital byrå i Östersund

  Med 15 år som digital byrå har vi den erfarenhet och kompetens som krävs och kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar i både digitala och tryckta medier.

  Internetmedia är en digital byrå som hjälper företag och organisationer att skapa och stärka sitt varumärke för ökad försäljning. Våra affärsområden kan sammanfattas inom webb, print, mobil kommunikation och systemutveckling. Vi arbetar bland annat med projektledning, strategi, analys, grafisk formgivning, webbdesign, webb­utveckling, systemutveckling, integration och sökmotoroptimering.

  Långsiktiga kundrelationer är vår melodi

  Vi strävar efter långsiktiga och utvecklande relationer med våra kunder varför vi levererar snabbt och med mycket hög kvalitet. Vi vill alltid hålla en personlig dialog med våra kunder under hela projektets gång och anpassar våra lösningar efter företagets och dess kunders behov.

  Ett kreativt och sammansvetsat gäng

  Vårt produktionsteam är ett kreativt och sammansvetsat gäng med bred kompetens och stor kunskap inom sina respektive arbetsområden. Tillsammans strävar vi efter perfektion och att våra kunder ska bli 100% nöjda med det vi gör. För att nå målet med ett projekt lär vi känna våra kunder, deras behov och företagets målsättning.

  Adress: Storgatan 39
  Postnummer: 83133
  Ort: Östersund
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.internetmedia.se
  Telefon: 0706293278
  E-post: info@internetmedia.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 2201
  Årlig omsättning: 7