Edit & björnen

Edit & björnen

  • Inläggskategori:Norrköping

Kommunikation handlar om att eliminera avstånd. Att nå fram till varandra. Att väcka nyfikenhet. Få en respons. Kanske ett leende. Ett skratt. Eller en varm blick och en liten nick som visar att ”jag förstår vad du menar och känner likadant”. Det var exakt den här känslan av plötslig, ömsesidig förståelse som sådde fröet till Edit & Björnen.

Från början var avståndet emot oss. Vi är visserligen ostkustbarn båda två, men ena halvan av oss (Karin) växte upp i Oskarshamn och andra halvan (Johanna) i Örnsköldsvik. 82 mil med bil. 11 timmar med tåg. 7 dagars fotvandring. Vi har inte räknat på det, men förmodligen var oddsen för att vi en dag skulle starta byrå tillsammans ganska låga. Om det inte vore för Norrköping förstås.

För att göra en lång (nåja) historia kort: Vi sökte oss båda två till GDK hösten 2009, fann varandra direkt, hade en v-ä-l-d-i-g-t rolig studenttid, gjorde examensarbete på tema tapetdesign och bestämde oss för att starta en designbyrå. Lätt som en plätt, eller hur? Nja. Ibland har vi förstås funderat på vad vi gett oss in på. Men känslan brukar gå över rätt snabbt. Typ efter ett par sekunder.

Anledningen är enkel: Edit & Björnen har ända sedan starten 2012 haft förmånen att få utvecklas ihop med fantastiska kunder och samarbetspartners som tror på oss. Som tror på kraften i god design. Och som har samma kärlek till kommunikation som vi. Tillsammans jobbar vi varje dag för att nå fram till människor. Väcka nyfikenhet. Starta dialog. Bygga relationer. Våra verktyg är design, koncept och kreativitet. Och en stor dos nyfikenhet och skratt. Blir du nyfiken på oss? Välkommen till Edit & Björnen.

Adress: Korsgatan 2E
Postnummer: 602 33
Ort: Norrköping
Karta: Se på karta
Webbplats: http://editochbjornen.se
Telefon: 0733091389
E-post: Info@editochbjornen.se
Antal anställda: 1-10
Startades år: 2012