Du visar för närvarande Walles & Glantz AB

Walles & Glantz AB

  Vi är en PR & Event byrå utöver det vanliga. Walles & Glantz jobbar med fokus på marknadsföring i sociala medier och det som gör oss unika är att vi har ett bloggnätverk på flera hundra bloggare i hela Sverige som vi samarbetar med.

  Vi som driver Walles & Glantz har jobbat inom media och event branschen i 15 år och inte bara det en av oss är även professionell bloggare vilket gör att vi har stor insikt i sociala medie branschen och har stor förståelse för hur den fungerar när vi paketerar de bästa lösningarna och strategierna för företag. Vi vill att eventen vi skapar ligger kvar, inte bara som en upplevelse för kvällen utan vi skapar en effektiv marknadsföring på lång sikt.

  Vår vision är att bli ledande i Norden och vara det självklara valet för företag som vill nå ut i sociala medier. Dagligen förmedlar vi dagens mun till mun metod med kunskap och respekt för den otroliga genomslagkraft som sociala medier har.

  Vi skapar ett unikt material av marknadsföring, vad är inte bättre än att folk pratar om ditt företag genom positiva upplevelser de har haft tillsammans med er!

  Adress: Stora Nygatan 42
  Postnummer: 211 37 Malmö
  Ort: Malmö
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.wallesglantz.se
  Telefon: 040 656 63 14
  E-post: info@wallesglantz.se
  Antal anställda: 1-10