Novitell AB

Novitell AB

  • Inläggskategori:Kalmar

Webbyrån och kommunikationsbyrån Novitell är en av Kalmars mest etablerade byråer, med erfarenhet av att effektivisera och förbättra kommunikation och marknadsföring för organisationer av alla sorter och storlekar. Vi har under åren arbetat med bland andra kommuner, universitet, småföretag och internationella koncerner.

Hos oss får du hjälp med allt från kommunikations- och marknadsstrategier till copywriting, kampanjer i sociala medier, storytelling, filmproduktion, 3D-modellering och 3D-animation, studiofotografi och webbutveckling.

I Kalmar sticker vi ut med vår djupa kompetens inom kvalificerad webbutveckling. Vi arbetar med flera olika publiceringssystem, som WordPress och eZ Platform. Vi kan därför välja rätt verktyg till varje uppdrag, beroende på behovet.

Vi är också drivna inom e-handel. Vi har två egna webbutiker där vi utvecklar våra kunskaper och färdigheter inom e-commerce. Vilken annan webbbyrå kan erbjuda det? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med WordPress och Woocommerce, men arbetar även med andra e-handelssystem, som exempelvis Sylius.

Adress: Smedjegatan 9
Postnummer: 392 39
Ort: Kalmar
Karta: Se på karta
Webbplats: https://www.novitell.se/
Telefon: 0480-23060
E-post: info@novitell.se
Antal anställda: 1-10
Startades år: 2004