Du visar för närvarande Tactical Digital

Tactical Digital

Tactical Digital är en digital analys och marknadsföringsbyrå med säte i Skåne och med kunder över hela vårt avlånga land och över sundet. Vi älskar att få hjälpa till med att skapa tillväxt för våra kunder.

Vår vilja från start har varit att kunna erbjuda ALLA företag möjlighet att synas och marknadsföra sig, oavsett hur liten eller stor budgeten än må vara. Inget projekt är för litet eller för stort utan vårt enda fokus är att resultatet ska bli så bra som det bara går att bli.

När det kommer till det digitala så är ingen utmaning den andra lik. Vi älskar att ta oss an nya utmaningar och utforma en lösning och strategi som tar dig och ditt företag dit du vill. Se på oss som din bästa vän när det kommer till digital marknadsföring, vi finns alltid här när du stöter på en utmaning och behöver hjälp.

Vi gillar att blicka långt fram, vårt samarbete är inget undantag. Vi vill bjuda in dig till vår atmosfär, till vår gemenskap. Målet är att vi ska känna precis samma gemenskap som om vi vore kollegor.

Vi gillar mål och framförallt tydliga sådana. Oavsett om det är ett engångsprojekt eller ett längre, löpande, samarbete så går vi in i det med tydliga målsättningar. Slutmålet för oss är aldrig att vi ska ranka högst på Google utan vårt slutmål är samma som ditt. Att skapa lönsamhet och tillväxt för ditt företag.

Vi är alltid transparenta med vad vi gör och hur vi tänker, vi älskar att dela med oss av vår kunskap. Vi jobbar inte med några bluff-rapporter och vi är alltid transparenta med tidsuppskattningar och kommande fakturor.

 

Adress: Lille Mats Väg 7B
Postnummer: 28133
Ort: Hässleholm, Malmö
Karta: Se på karta
Webbplats: https://www.tacticaldigital.se/
Telefon: 0761261519
E-post: sebastian@tacticaldigital.se

Lämna ett svar