Du visar för närvarande Followmore AB

Followmore AB

  Vi hjälper företag att öka sin närvaro och konvertera kunder ifrån sociala medier. Vi skapar kontinuerligt innehåll i era kanaler och annonserar strategiskt mot er målgrupp. Vi ligger före utvecklingskurvan hela tiden för att se till att ni behåller ert konstanta flöde av nya kunder.

  Att publicera en annons i sociala medier kan vi nog alla göra. Men att faktiskt få det att fungera och skapa en positiv avkastning är de få som klarar av. Det krävs ständig A/B-testing, research och ett avancerat samspel mellan era kanaler och er hemsida.

  Followmore Agency skapades i samband med att vi såg ett enormt behov på marknaden. Sociala medier är inte magi. Däremot är det den första kanalen som tillåter tvåvägskommunikation. En kanal som möjliggör instant handlande från slutkund. Någonting som aldrig tidigare har skådats i branschen. Potentialen är enorma oavsett produkt eller tjänst.

  Vi erbjuder förmånliga lösningar för ditt företag. Ett team som varje dag arbetar för att växa din verksamhet i omsättning med hjälp av sociala medier som utgångspunkt.

  Adress: Luftvärnsgatan 4
  Postnummer: 85238
  Ort: Hässleholm, Malmö, Sundsvall
  Karta: Se på karta
  Webbplats: https://followmore.se/
  Telefon: 0733344180
  E-post: marcus@followmore.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 2017