Action Marketing

Action Marketing

VI ÄR EN LITEN PERSONLIG DIGITAL BYRÅ MED ETT STORT ENGAGEMANG

Behöver ni hjälp med att utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier?

Då kan vi hjälpa er. Jag heter Anders Lundstedt och driver byrån Action Marketing sedan 2014. Jag har en bakgrund som marknadschef på företag som Cloetta, Aller Media och Almedahls. Jag har en lång erfarenhet och kunskap av såväl traditionella som digitala medier.

Action Marketing är en liten personlig byrå med ett stort engagemang i Halmstad. Vi hjälper företag och organisationer med rådgivning, strategier, marknadsplanering, kurser, föreläsningar, annonsering på Google & Facebook, hemsidor, sökoptimerade texter och mycket mer inom digital marknadsföring.

Vårt mål att på ett kostnadseffektivt sätt öka ert företags synlighet på Google och få fler lönsamma kunder. Vi utvecklar er hemsida med sökoptimerat innehåll som skapar mervärde för era kunder och får era besökare att konvertera så att ni når era mål och syften med hemsidan.
Med rätt strategi på sociala medier och med ett innehåll som engagerar ökar vi er närvaro och bygger era relationer med er målgrupp.

Med oss på Action Marketing får ni kontinuitet, en partner och ett bollplank för att utveckla ert företags digitala kanaler & sociala medier för att få fler lönsamma kunder.

Välkommen att kontakta oss på 0709248573 eller mejla info@actionmarketing.se för ett möte.

Adress: Bohusgatan 4
Postnummer: 30238
Ort: Halmstad
Karta: Se på karta
Webbplats: http://www.actionmarketing.se
Telefon: 0709248573
E-post: info@actionmarketing.se
Antal anställda: 1-10
Startades år: 2002

Lämna ett svar