Understandit AB

Understandit AB

  • Inläggskategori:Göteborg

Understandit – En kreativ digital partner
Vi arbetar med applikationer för webben, smartphones och en hel del andra plattformar som hjälper dig synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera ditt arbete.

En lyckad investering inom digital kommunikation bygger på att få ut rätt budskap till rätt målgrupp i rätt kanal. Att få användarna intresserade och engagerade i ditt företag, din organisation eller din produkt. Två nyckelpunkter för att lyckas är att veta hur människor bearbetar information, och hur man kan använda modern teknik för att på bästa sätt utnyttja den kunskapen.

Den ideala mixen
Understandit har den perfekta mixen av kompetenser för just detta. Vi är ett gäng medarbetare utbildade inom kognitionsvetenskap, marknadsföring, datateknik och design. Tack vare vår bakgrund kan vi hjälpa dig att definiera målen för din satsning och komma med nya idéer för att uppnå dessa. Viktigt för oss är också att vi kan mäta resultaten av projekten så att du som kund kan se avkastningen på din investering.

Nyckelord
Digital & Online development, Spotify app, Mobile solutions (iOS/Android), Social media, Responsive web, Usability (visitors/administrators), Online Strategy, Drupal, PHP, Javascript, Unix/Linux server env., SQL/Databases, HTML5/CSS, Visitor behavior

Adress: Kaserntorget 6
Postnummer: 41118
Ort: Göteborg
Karta: Se på karta
Webbplats: http://www.understandit.se
Telefon: 031 - 788 68 00
E-post: info@understandit.se
Antal anställda: 11-20
Startades år: 2006