Du visar för närvarande NetRelations

NetRelations

  NetRelations grundades i Göteborg år 2000 och finns idag även i Stockholm, Malmö och Los Angeles. På våra fyra kontor finns sammanlagt ca 90 passionerade medarbetare i form av strateger, interaktionsdesigners, grafiska designers, systemutvecklare, testare, gränssnittsutvecklare och projektledare. Vi brinner för att skapa digitala lösningar i form av webbplatser, e-handelslösningar, intranät och portaler som sätter användarens upplevelse främst, är tillgängliga för alla och skapar mätbara effekter för våra uppdragsgivare.

  Under åren har vi skapat målinriktade, responsiva lösningar på framförallt EPiServer, SharePoint, WordPress och Umbraco till uppdragsgivare som bland annat Byggmax, Biblica, Folktandvården, HusmanHagberg, Sandvik och Svenska Fotbollförbundet.

  Vi är ett framgångsrikt tillväxtbolag, femfaldig Gasell-vinnare och utsedda till Superföretag av Veckans Affärer för tredje gången 2014. Vi är också EPiServer Premium Solution Partner, och har framstående experter inom Microsoft SharePoint där vi är partner på guldnivå inom både Collaboration and Content and Application Development.

  Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på vad vi pysslar med om dagarna och hur vi skulle kunna hjälpa dig!

  Adress: Östra Hamngatan 36
  Postnummer: 411 09
  Ort: Göteborg, Malmö, Stockholm
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.netrelations.se/
  Telefon: 031-750 93 50
  E-post: filip.berglund@netrelations.se
  Antal anställda: 51-100
  Startades år: 2000