Du visar för närvarande Linderoths

Linderoths

  Linderoths är en kommunikationsbyrå med fokusområden strategi, design och digital kommunikation.

  Vi vänder oss framförallt till företag som inser att de behöver agera på de stora förändringar som sker just nu. Ny teknik har förändrat affärslivets spelregler radikalt bara de fem senaste åren. Kanske konsekvenserna varit som störst när det handlar om marknadsföring och kommunikation. Och den utvecklingen fortsätter. De kommande fem åren kommer vi att se förändringar som påverkar alla – företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner.

  De flesta företag vi arbetar med har en sak gemensamt – de är ägarledda eller har en stark ledning som ser företagets varumärke, kommunikation och digitala närvaro som en affärskritisk fråga.

  Linderoths har funnits sedan 1918. Då var vi ett boktryckeri som brann för att försvara det fria ordet. Idag brinner vi för att leverera innovativ, integrerad kommunikation som skapar kundupplevelser och ger affärsnytta. Vägen hit har varit lång och krokig. Så när det handlar om att driva förändringsprocesser i sitt företag – ja då pratar vi utifrån egna upplevelser och erfarenheter.

  Idag har vi en besättning som består av ett 20-tal personer, strateger, specialister, designers, utvecklare och kreatörer. I Linderothsgruppen ingår också produktionsbyrån Linderoths Studio som arbetar med digital och traditionell mediaproduktion.

  Adress: Södra Larmgatan 14
  Postnummer: 411 16
  Ort: Göteborg
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://www.linderoths.se
  Telefon: +46 31 506 900
  E-post: kontakt@linderoths.se
  Antal anställda: 21-50
  Startades år: 1918