Creative Brackets AB

Creative Brackets AB

  • Inläggskategori:Göteborg

Vad gör vi och
VAD KAN VI ERBJUDA?

[ Designlösningar för ditt märke i hög kvalitet ]

Våra visuella designers och UX specialister arbetar tillsammans för att skapa vackra, funktionella och unika lösningar för mångsidiga verksamhetsutmaningar. Vi använder design för att visa personlighet, berätta en story och engagera användare att ingripa.

[ Snabba och säkra webbsidor för varje apparat ]

De senaste teknologierna är bara verktyg i vår digitala företagsarsenal där mottaglighet är en företagsstandard tillsammans med betydande optimering, värdväxt och speciella handelsknep, de webbsidor vi gör är snabba och funktionella.

[ Mobila lösningar i farten ]

Vi handlar inte bara om mottagliga design, vi hålls uppdaterade om mobilstrategier genom att utveckla bra HTML5 program och inhemska appar för mobila enheter för användare som vill hållas uppdaterade när de är i farten

[ Marknadsföring inom sociala medier ]

Genom våra sökmotoroptimeringar, webbutvecklingslöningar och sociala strategier marknadsför vi verksamheter på rätt sätt och belönar dem genom att ansluta fans, utveckla märkets kännedom och få värdefull feedback för att få din verksamhet framåt.

[ Webbsidans uppehåll och stöd från våra experter ]

Vi gillar att hålla webbsidorna och tjänsterna aktuella och sköta om förbättringar för våra kunder, eftersom vi tror att endast med konstanta förbättringar kan framgång nås.

[ Vår fokus och passion för dina mål ]

Vi delar din passion för framsteg och framgång, så låt oss vara en del av ditt team och låt oss få fantastiska resultat till stånd, så att vi kan göra många liv bättre.

Detta är vårt tillvägagångssätt
VÅR PROCESS

Genom att använda den iterativa metoden, ser vi på Creative Brackets till att verksamhetsmål ställs ordentligt och att hela processen slutar med en nöjd kund.

[ Forskning och Planering ]

Först samlar vi insikter så att vi kan bättre förstå vad ditt företag handlar om, vad dina mål är och vad du vill framföra åt dina kunder. När det är gjort, forskar vi i dina användare, din konkurrens och planerar vår strategi.

[ Design och Utveckling ]

Andra delen av processen går ut på att ställa våra designers och utvecklare i ena hörnet av boxningsringen så att vi kan besegra projektet och få liv i det precis när vi vill.

[ Pröva och UpprepaI ]

Förbättra idag, upprepa imorgon! ™
Vi kan få fram fantastiska resultat med en process, men perfektion kräver konstant förbättring, eller hur?

Adress: Box 337
Postnummer: 40125
Ort: Göteborg
Karta: Se på karta
Webbplats: https://se.creative-brackets.com
Telefon: +46700361301
E-post: hello@creative-brackets.com
Antal anställda: 1-10
Startades år: 2015