Du visar för närvarande Brand Emotional Response Group AB

Brand Emotional Response Group AB

  Det är lika bra att säga det med en gång: Vill du jobba med en reklambyrå som syns i vimlet vid Stureplan eller som helst bygger monument över sig själva, så ska du inte komma till oss. Vill du däremot jobba med en byrå som med entusiasm och jordnära professionalism hittar fungerande och kreativa lösningar för din kommunikation, kan det helt klart löna sig att träffa oss.

  Vi krånglar inte till det och sätter en ära i att krama mer resultat ur dina reklamkronor med hjälp av fördomsfria lösningar och med budgetar och tidplaner som alltid håller. Det blir både bättre, billigare och roligare så.

  Vårt jobb går ut på att översätta uppsatta affärsmål till fungerande kommunikation och starka varumärken. Eftersom vi konkurrerar med de riktigt stora byråerna anstränger vi oss mer och arbetar hårdare. Det har våra uppdragsgivare nytta av.

  God och genomtänkt kommunikation skapar förutsättningar för utveckling och framgång. För att bygga relationer, stärka samarbeten och göra affärer är bra kommunikation avgörande. BERG har sedan 1989 arbetat med att hjälpa våra kunder att skapa god kommunikation. Vi är stolta över att under snart 30 år, i samma bolagsform, ha hållit oss relevanta för våra kunder och hjälpt dem att utvecklas.

  Vi har anpassat oss efter marknadsmässiga förutsättningar och valt att ha vissa specifika nyckelkompetenser inhouse. Nya tider kräver en anpassningsbar byrå som kvickt kan använda rätt kompetenser när de behövs. Vi vill att våra kunder alltid ska vara säkra på att de bara betalar för det som de har behov av.

  Vi behärskar strategi, projektledning, sälj/marknad och kreation. Övriga kompetenser har vi tillgång till genom vårt breda och beprövade nätverk av konsulter.

  Det som är gemensamt för samtliga uppdrag är att de gör skillnad för våra kunder och skapar förutsättningar för utveckling av såväl relationer som affärer.

  Adress: Scheelegatan 5
  Postnummer: 112 23 Stockholm
  Ort: Bromma, Järfälla, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Upplands Väsby, Uppsala
  Karta: Se på karta
  Webbplats: http://bergkomm.se
  Telefon: 08-447 48 30
  E-post: info@bergkomm.se
  Antal anställda: 1-10
  Startades år: 1989